Ledenvoordelen

Als lid kan u rekenen op volgende voordelen bij onze partners:

Sportcentrum GS – Tennisstraat - Tienen

Je kan bij het secretariaat een Fit-Factory kaart bekomen en deze koppelen aan onze STT-ledenvoordeelspaarpot.
Hoe werkt het? Eens je kaart geactiveerd is, kan je op deze kaart geld opladen, waarmee je in de cafetaria je drank kan betalen. In je sporttas op zoek gaan naar cashgeld is niet meer nodig. Bovendien zorgt GS voor een fijn cadeau voor onze club. 5% van je verbruik via deze kaart wordt geschonken aan STT!

FIT Factory – Tennisstraat - Tienen

Winter en zomer trainen met begeleiding? Kristof en zijn team helpen je hierbij graag verder.

Een STT zwemmer mag per maand betalen en dit tegen het gunsttarief van 20€ per maand. (te betalen voor de eerste fitnessbeurt). Een maand loopt van de eerste van de maand tot en met het einde van de maand. Met dit abonnement kan alles gedaan worden (zowel fitness als groepslessen als spinning,…)
Kristof en zijn team zorgen uiteraard voor de juiste begeleiding.

Als STT-ouder kan u ook een jaarabonnement nemen. Op vertoon van de STT-lidkaart van je kind, kan je een abonnement verkrijgen tegen de voordeelprijs van 400€ (Normaalprijs 630€). U kan zowel fitnessen als groepslessen volgen. Op woensdagochtend kan u bovendien gratis ontbijten. U kan onbeperkt stil leggen bij ziektebriefje.

D’Store – Hoogstraat 35 - Bierbeek

Bij D’store, de specialist in kleding, sportartikelen en vrijetijdsartikelen, krijg je op al je aankopen een extra korting van 5% op vertoon van je STT lidkaart(uitgezonderd solden periodes). Bovendien schenkt D’Store 5% op je kasticket aan STT.
Op regelmatige ogenblikken zullen we samen met D’Store exclusieve momenten organiseren voor onze leden, zoals bvb. een aankoop dag waar u dan exclusieve competitiezwempakken kan passen en bestellen. Je kan de digitale lidkaart hier downloaden.

Fintro kantoor Vanrijkelen-VRD bvba

Ieder lid van STT die ook klant wordt bij Fintro kantoor Vanrijkelen-VRD bvba, Menegaard te Tienen - tel 016/819889 - zal bij opening van een gratis spaarrekening of een gratis jongerenrekening een mooie rugzak en handdoek ontvangen. Interesse? Ga gerust eens langs (met je ouders) of maak een afspraak met het Fintro team op 016/819889 (Keuze1).

La Piccola Cantina – Peperstraat 17 – Tienen

Genieten van exclusieve Italiaanse wijnen? Als STT lid heeft u ook bij deze partner voordelen. Op vertoon van je STT lidkaart, kan u genieten van een korting van 10%.